Dnes je 29. 09. 2024
svátek má Michal

Tým juniorek si veze stříbro z české ligy karate

Třetí kolo Národního poháru v karate se konalo ve středních Čechách a to v překrásné sportovní hale v Dolních Břežanech. Zástupkyně klubu Sport Relax Česká Lípa se tam rozhodně neztratily.

„Halu dobře známe z úspěšného startu našich závodníků na mistrovství republiky kategorie Beginner. Zde se odehrály poslední boje o přímý postup na prosincový český šampionát. Přijeli jsme pouze na start kumite, kde se nám skvěle dařilo,“ řekl Pavel Znamenáček, vedoucí KARATE SPORT RELAX Česká Lípa.

Česká liga karate tým juniorek vybojoval stříbro ve složení Adéla Znamenáčková, Natálie Pokorná, Vanesa Klimplová a hostující Elen Kozlová(jen poslední kolo ligy). Přímý postup na republiku si zajistila Barbora Znamenáčková, která postupuje z prvního místa. Postup ve dvou vahách si zajistila  Adéla Znamenáčková (-66 kg a +66 kg).

Natálie Pokorná a Vanesa Klimplová jsou těsně pod čarou postupu na sedmém místě a budou muset na Kvalifikační turnaj, do kterého mají postupy z krajských kol.

„Dále budeme doufat, že si podstup zajistí i další naši svěřenci jako Jakubíček Jan, Ficzuová Sofie, Zachová Magdalena, Pavlasová Božena, Pomikáček Pavel, Řehák František, Cupová Barbora, Černý Adam, Klimeš Jan. Děkujeme městu Česká Lípa, Libereckému kraji a našim skvělým partnerům,“ dodal šéf klubu.

Barbora Znamenáčková - zlato, kumite ženy -68kg

Natálie Pokorná, bronz, kumite dorostenky do 61kg

Adéla Znamenáčková - 5. místo, kumite +66kg

Vanesa Klimplová- 5. místo, kumite - 59kg

alt
alt
alt
alt
alt