Dnes je 10. 09. 2024
svátek má Irma

Rezerva Arsenalu remizovala s vedoucím celkem tabulky

Archiv

Trenér Arsenalu Bohuslav Najman posadil na střídačku i hráče ze staršího dorostu, konkrétně Michal Kulhu, Tomáše Pětiokého a Jakuba Čvančaru.
Ve 2. minutě vyzkoušel pozornost Valeše Karel Kaňkovský, jehož bombu Valeš vyboxoval. Na druhé straně se prosmýkl Semík, nacentroval před bránu na Švermu, před kterým pohotově zasáhl Chadraba. Do další velké šance se dostal Semík, ani tentokrát Chadrabu nepřekonal. Ve 20. minutě zahrozil také Brož, kterého vychytal Valeš. Poté prověřil Chadrabu střelou z dálky Jurčík. Jan Chadraba, přezdívaný Pavouk, si na nedostatek práce rozhodně stěžovat nemohl, neboť musel předvést své brankářské umění v následujících situacích, které zaváněly gólem. Po centru Radka Opočenského se ve vzájemném souboji střetli Valeš s Kaňkovským, míč sice doputoval až za brankovou čáru, ale hlavní sudí Tomáš Urbánek pískal Kaňkovskému útočný faul. Vzápětí sám Opočenský vystrašil Valeše z přímého kopu, ke konci prvního poločasu se na trávníku i trochu přiostřilo, přesto svítily na ukazateli skóre dvě nuly.
Druhou pětačtyřicetiminutovku načal Brož tvrdým projektilem, ze kterého vznikl rohový kop. Dokští poté neprotlačili balón za Chadrabu, i když k tomu měli velmi blízko. Chadraba musel čarovat i proti Kolaříkovi, v 59. minutě vypálil Kaňkovský, leč jeho rána se nevešla mezi tři tyče. Následnou útočnou akci domácích zastavil praporek čárového rozhodčího, jenž signalizoval ofsajd. Úvodní branka nepadla ani po pumelici Opočenského. Hostující Hanoušek to pak zkoušel i v pádu, ovšem tímto způsobem si na Chadrabu nepřišel. Síť za Valešem nerozvlnili ani Opočenský s Pickem, jejichž pokusy dokský brankář zlikvidoval. V samotném závěru ještě hlavičkoval Cenger, Chadraba předvedl parádní robinsonádu.
Arsenal Česká Lípa – Doksy 0:0
Rozhodčí: Urbánek – Špidlen, Mikule
ŽK: 4:2
Diváci: 230
Sestava Arsenalu: Chadraba - Pohorský, Fulier (46. Cimpl), Rataj, Půlpán - Šíma (83. Čvančara), Opočenský, Pipek, Vodrážka - Brož, Kaňkovský (Kulha, Pětioký). Trenér: Bohuslav Najman
Sestava Doks: Valeš - Jeník, Koželuh, Švec, Cenger, Kadlec, Jurčík (64. Horčík), Šverma, Kolařík, Hanoušek, Semík (Vaňátko Michal) - ( Vaňátko Martin, Vágner, Zoubek, Svatý, Prskavec). Trenér: Milan Bubla