Dnes je 30. 09. 2024
svátek má Jeroným

Poslední celek tabulky dostal čtrnáct gólů

Archiv

Krajský přebor dorostu 2009-2010
FC Nový Bor – FC Český Dub 14 : 0 (10 : 0)


Naši hráči předvedli dobrou kombinační hru a v zápasu padly tři hattricky: Třešňáka, Demkeho a Lebrušky. Ale od začátku. V 3. minutě centruje Šlajs do vápna na Kořínka a ten servíruje míč volnému Třešňákovi, který otvírá skóre utkání - 1:0. V 5. minutě dostává míč Holeščák od Stejskala a jeho centr do vápna zakončuje Lebruška na 2:0. V 7. minutě dostal Třešňák přihrávku od Kouřila a střelou k pravé tyči dává na 3:0. V 9. minutě Holeščák opět centruje na Lebrušku,ale jeho střela hlavou jde mimo bránu. V 11. minutě centruje Stejskal na hlavu Demkeho a vedeme 4:0. V 17. minutě zápasu Stejskal zabojoval u rohového praporku a z velkého úhlu propasíroval míč vedle levé tyče do brány 5:0. V 20. minutě Třešňák přihrává míč na nabíhajícího Kořínka a jeho dělovka nedává šanci brankáři hostí 6:0. V 30. minutě po kombinační akci celého týmu zakončuje střelou z dálky pěkným gólem Kouřil 7:0. V 36. minutě centruje Holeščák míč na hlavu Demkeho, ale střela jde nad bránu. Ale už za minutu centruje Dvorský na Demkeho a ten se hlavou prosazuje na 8:0. V 41. minutě útočí po pravé straně Dvorský a centr na Třešňáka proměňuje nohou na první hattrick zápasu 9:0. V 43. minutě z prava centruje míč Třešňák na Demkeho a máme tu druhý hattrick zápasu 10:0.



Do druhého poločasu nastoupili Pollach, Paštika a Vomáčka a nahradili Demkeho,Třešňáka a Holeščáka, které čekalo odpoledne derby mužů se Cvikovem, společně s odpočívajícími Hruškou a Coufalem. Své pozice si vyměnili Marek s Tománkem, který vymrzlý z brány si šel zahrát do zálohy. Dále se hrál útočný, ale už poklidnější fotbal. V 49. minutě kope Kořínek roh z pravé strany a Lebruška hlavou vsiťuje gól na 11:0. V 51. minutě Stejskalovu střelu brankář pouze vyrazil a následně chytil. V 55. minutě střílí z dálky kapitán Kořínek a svojí druhou brankou zvyšuje vedení na 12:0. V 67. minutě po přihrávce Kořínka vstřeluje gól Tománek, ale zvednutý praporek mu kazí radost. V 74. minutě Lebruška svoji individuální akcí střelou po zemi střílí gól na 13:0 a zakončuje třetí hattrick zápasu. V 79. minutě z leva centruje Paštika na Šlajse a jako druhý obránce dává gól na 14:0. Tímto výsledkem také skončil tento gólově zajímavý zápas proti nejslabšímu mužstvu, s kterým jsme na podzim hráli. Na zápas se mezi diváky objevil i Suněk, který přišel načerpat gólovou inspiraci na svou nekompromisní trefu z odpoledního derby s Cvikovem.
 Klukům je potřeba poděkovat za předvedenou hru, kteří pod vedením trenéra Janatky skončí podzimní část na druhém místě za celkem Mšena. Kluci, děkujeme.


 Sestava mužstva:
                                               Tománek Jan   
Holeščák Tomáš       Marek Richard     Šlajs Vilém          Kouřil Václav             
Dvorský Jakub         Lukáš Demke       Kořínek Libor       Stejskal Antonín
                                 Lebruška Ondřej     Třešňák Michael   


náhradníci: Vomáčka Pavel     Paštika Zdeněk     Pollach Tomáš           


Trenér:   Janatka Václav         Vedoucí mužstva: Dvorský Radomír